Καλά Νερά Πήλιο Ξενοδοχεία Πήλιο Καλά Νερά Πήλιο Διακοπές
Home English Language Greek Language Dutch Language

Καλά Νερά - Πήλιο

Τουριστικός Οδηγός Ξενοδοχείων - Καλά Νερά, Πήλιο

Καλά Νερά Πήλιο Ξενοδοχεία Πήλιο Καλά Νερά Πήλιο Διακοπές

Η περιοχή του Πηλίου είναι από τις πιο όμορφες της Ελλάδας και προσφέρει στιγμές μοναδικής συγκίνησης και απόλαυσης. Είναι ένα μέρος όπου η καταπράσινη φύση το αγκαλιάζει από άκρη σε άκρη και οι κατάφυτες πλαγιές των βουνών συναντούν τα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου και του Παγασητικού.

Σε όλη την επικράτεια του, βρίσκονται διάσπαρτα, ορεινά και παραθαλάσσια χωριά και οικισμοί. Κάθε ένα έχει ξεχωριστή ομορφιά που συμβάλλει στην φήμη του Πηλίου, ως ένα από τα πιο μαγικά μέρη της Ελλάδας.

Από φημισμένα ορεινά χωριά όπως η Πορταριά και η Τσαγκαράδα σε μικρούς και απομονωμένους οικισμούς όπως το Μικρό και οι Νιές, το Πήλιο προσφέρει τοπία μοναδικής ομορφιάς και συνδυάζει αρμονικά το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού με την ορεινή μεγαλοπρέπεια των βουνών, την καταπράσινη φύση και την παραδοσιακή αρχιτεκτονική των χωριών του.

Τα παράλια του Πηλίου είναι γεμάτα από χρυσαφένιες αμμουδιές, παραλίες με μαργαριταρένια βότσαλα και κρυμμένους παραθαλάσσιους οικισμούς που προσφέρονται για καλοκαιρινές εξορμήσεις και διακοπές στην θάλασσα και την καταπράσινη φύση.

Κατά την διάρκεια του χειμώνα το χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου Αγριόλευκες, είναι πόλος έλξης πολλών επισκεπτών, που έρχονται στο Πήλιο για να απολαύσουν το χιονισμένο τοπίο και τις άψογα οργανωμένες εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού κέντρου.

Ότι αναζητάτε στις διακοπές σας, ηρεμία, χαλάρωση, περιπέτεια η έντονες συγκινήσεις, στο Πήλιο θα μπορέσετε να το πραγματοποιήσετε. Η μεγάλη ποικιλία επιλογών και δραστηριοτήτων σε συνδυασμό με την πανέμορφη φύση, το κάνει ιδανικό προορισμό για αξέχαστες διακοπές όλο τον χρόνο.

Μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και επιθυμίες του κάθε επισκέπτη. Είναι ιδανικός προορισμός για οικογενειακές διακοπές, για ρομαντικές στιγμές ακόμα και για περιπετειώδεις αποδράσεις στην φύση. Υπάρχουν πολλές επιλογές οργανωμένων δραστηριοτήτων ακόμα και για οικογένειες με παιδιά.

Το Πήλιο είναι ιδανικός προορισμός για διακοπές κάθε στιγμή και εποχή του χρόνου. Κάθε εποχή στολίζει το Πήλιο με τα χαρακτηριστικά της χρώματα και αρώματα και του χαρίζει την μαγεία και ομορφιά που το έχει βάλει στην καρδιά μας.

Το παραθαλάσσιο χωριό του Πηλίου Καλά Νερά, είναι από τα πιο γνωστά και όμορφα χωριά του. Η μεγάλη παραλία του με την χρυσαφένια αμμουδιά σε προσκαλεί στα δροσερά νερά της για καλοκαιρινές στιγμές ξενοιασιάς και χαλάρωσης.

Σε όλο το χωριό επικρατεί φιλική ατμόσφαιρα και το χαμόγελο της φιλοξενίας είναι διάχυτο στον αέρα, κάνοντας τα Καλά Νερά τον τέλειο προορισμό για τις διακοπές σας.

Αυτό το Website έχει δημιουργηθεί για να γνωρίσετε τα Καλά Νερά και να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη εικόνα και άποψη. Θα φέρει κοντά σας τις ομορφιές του χωριού, τις καταγάλανες παραλίες του και το ζεστό καλωσόρισμα των κατοίκων του.

Καλά Νερά Πήλιο Ξενοδοχεία Πήλιο Καλά Νερά Πήλιο Διακοπές
Καλά Νερά Πήλιο Ξενοδοχεία Πήλιο Καλά Νερά Πήλιο Διακοπές
Καλά Νερά | Διακοπές στα Καλά Νερά | Ξενοδοχεία στα Καλά Νερά | Εστιατόρια - Ταβέρνες - Cafes | Επιχειρήσεις
Ταξίδι στα Καλά Νερά | Φωτογραφίες | Χάρτης | Χρήσιμες Πληροφορίες | Πήλιο


AroundPelion.com

Around Greece
© Copyright 2005-
All Rights Reserved - GAP Web Agency